Diensten2020-04-14T10:47:13+01:00

Diensten

Airconditioning

Putman Woningonderhoud heeft voor elk klimaatprobleem een oplossing. Van een airco voor uw slaapkamer tot klimaatbeheersing voor uw kantoor en / of winkelruimte. Uw wens staat centraal, wij verzorgen alle werkzaamheden zelf, u heeft dus niets met derden te maken. Ook zijn wij F-gassen gecertificeerd, koelinstallatie Cat I

CV

Duurzame oplossingen staan volop in de belangstelling. Berichten over klimaatveranderingen, stijgende energieprijzen en nieuwe overheidssubsidies maken het voor consumenten en bedrijven interessant om in duurzame oplossingen te investeren.

Putman Woning Onderhoud is een Nefit dealer en heeft als uitgangspunt om voor iedere consument een passende CV-ketel te leveren,  waarbij veelal gebruik wordt gemaakt van een Nefit hoog rendement CV-ketel. Eventueel gecombineerd met een zonneboiler systeem.

Aan de hand van een berekening worden de diverse mogelijkheden met de klant besproken om tot een passend advies te komen voor het koelen/verwarmen van een woning/bedrijfsgebouw. Uiteraard geldt dit ook voor de warm water voorziening.

Dak- en zink werk

De belangrijkste functie van een dak is en blijft een langdurige waterdichtheid. Om dit te bereiken is het van belang om in de ontwerpfase alle belangrijke wensen en factoren goed voor ogen te hebben. Voorbeelden van een passend dak – en zinkwerk  zijn:  Platte daken; bitumineuze dakbedekking voor nieuwe daken en  voor renovatie van bestaande  daken;  zinken/koperen daken vooral voor dakkapellen; erkers etc.

EPDM is een synthetisch tech-rubber. Vooral de grote elastische (capaciteit) en de hoge bestendigheid tegen Ozon- en UV straling,  maakt dit materiaal zeer geschikt voor toepassingen als waterafdichting ten behoeve van platte daken, kilgoten en dakgoten, maar ook als wateropvang. Tevens  heeft het als  groot voordeel dat er bij het verwerken geen open vuur aanwezig is. Bij EPDM wordt gebruik gemaakt van diverse soorten lijm en kit.

Loodgieterswerk

Het loodgieterswerk is feitelijk nog steeds een ouderwets ambacht. Ondanks alle moderne hulpmiddelen komt het nog altijd aan op de vakkundigheid en de kennis van de uitvoerende loodgieter. Onze monteurs hebben meer dan 20 jaar ervaring.

In combinatie met hun uitzonderlijke fingerspitzen gevoel staat dit garant voor vakwerk, of het nu gaat om het repareren van een lekkende kraan of om de aanleg en het onderhoud van rioleringen.

Onze activiteiten op het gebied van loodgieterswerk zijn zeer breed, en strekken zich uit van de aanleg van gas- en waterleidingen tot het volledig ontwerpen en inrichten van een moderne badkamer. Uw probleem is onze uitdaging!

Projecten